Rotator Oy

Teknistä ylivoimaa jo yli 60 vuotta. Vuonna 1954 perustettu Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa.

Paperipohjaiseen ratkaisuun haluttiin muutos, joka olisi samalla kattava, mutta myös kustannustehokas. Tämä toive toteutui Devocan Talk’nPick ratkaisulla, jolla päästiin pois paperisista keräyslistoista. Kerääjien molemmat kädet vapautuvat näin varaosien ja tarvikkeiden keräämiseen varastonhyllyistä.

Talk’nPick ratkaisu mahdollistaa multimodaaliset toiminnot, kerääjä voi itse päättää hänelle sopivimman tavan tehdä keräystöitä. Hän voi valita tuotteiden skannauksen, puheohjauksen tai hän voi syöttää sovelluksen vaatimat tiedot suoraan puhelimeen näppäillen. Työnteko tulee sujuvammaksi ja tehokkaammaksi, sillä ratkaisu on reaaliaikainen eikä tiedonsiirtoon enää erillisiä vaiheita tarvita.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.