Clicky

Uutisia Devocalta

Ajankohtaista

Devoca mukana toimitusjohtajapaneelissa Logyn seminaarissa alan kovimpien kanssa

Kuva 2

Tämän vuoden teemana oli Älykäs Sisälogistiikka. Logyn järjestämässä seminaarissa kuultiin paljon esityksiä tämän päivän kuumimmista puheenaiheista, esimeriksi kilpailuedun luomisesta sisälogistiikan avulla ja uusimmista trendeistä ja teknologioista logistiikan prosesseissa. Lisäksi kuultiin havainnollisia caseja mm. sisälogistiikan roolista ja kehitysmatkasta kasvuyrityksessä ja miten joukkuepelillä päästään kohti älykästä, joustavaa ja ketterää sisälogistiikkaa sairaalan toimintaympäristössä.  

Esityksien lisäksi ohjelmassa oli toimitusjohtajapaneeli, jossa mukana keskustelemassa olivat alansa huippunimet, Harri Kämppä, Vice President, Logistics Outsourcing Solutions, Posti Oyj, Petteri Nurmi, Toimitusjohtaja, Schenker Oy, Aarno Törmälä, COB, HUB logistics Finland Oy ja Leo Hämäläinen, CEO, Devoca.

Panelistit keskustelivat mm. miten Suomi tulee pärjäämään sisälogistiikassa. Keskusteluissa tultiin siihen tulokseen, että verkkokaupan volyymien lisääntyessä markkinat kasvavat huomattavasti ja tulevat asettamaan entistä enemmän vaatimuksia nopealle, sujuvalle ja älykkäälle sisälogistiikalle.

Kaiken kaikkiaan päivä antoi paljon uusia näkökulmia ja uusia ajatuksia, joita kehittää eteenpäin.

 

Kuva1


Palaa   Kaikki uutiset
Aug 31, 2019 Kategoria: General Kirjoittaja: Yllapito