Clicky

puhekeräys, varaston ohjaus, puheohjaus

Käyttäjäystävällistä digitaalisuutta materiaalivirtojen hallintaan

KUSTANNUSTEHOKASTA DIGITALISAATIOTA VARASTOIHIN JA TYÖMAILLE

Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri valitsi Devocan Talk'nPick-ratkaisun varastonhallintaan

Devocan Talk’nPick ratkaisu tulee tehostamaan tuotteiden keräilyä ja inventointia PPSHP:n keskusvarastolla.

NOPEUTTA JA TARKKUUTTA SAIRAANHOITOPIIRIN KESKUSVARASTON KERÄILYYN JA INVENTOINTIIN

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) valitsi Devocan Talk’nPick ratkaisun tehostamaan tuotteiden keräilyä ja inventointia keskusvarastollaan. Hankinnalla halutaan nopeuttaa keräystyötä, parantaa tarkkuutta ja helpottaa keräyshuippujen hallintaa. Ratkaisu yhdistää puheentunnistuksen, sormiskannauksen sekä puhelimen kosketusnäytön tehokkaaksi ja helppokäyttöiseksi käyttöliittymäksi. 

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) on pohjoisin viidestä Suomen yliopistollisesta sairaanhoitopiiristä. Sairaanhoitopiirillä on kaksi sairaalaa, Oulun yliopistollinen sairaala ja Oulaskankaan sairaala. Lisäksi Lapin Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (LSHP) käyttää materiaalihallintoonsa PPSHP:n ERP-järjestelmää. 

PPSHP:n hankinta- ja logistiikkapalveluiden tehtävänä on hoitaa keskitetysti hankinta-, varasto- ja kuljetuspalvelut sairaanhoitopiirin sairaaloille. Hankinta- ja logistiikkapalvelut jakaantuvat hankintatoimeen, varasto- ja kuljetuspalveluihin. Varastopalveluiden tehtävänä on hoitaa vastaanotot, varastoinnit ja jakelut. 

PPSHP etsi keskusvarastoon soveltuvaa keräily- ja inventointiratkaisua. Varastotoimintojen kehitystarpeet ja keräilyn ruuhkahuiput vaativat uutta ratkaisua, joka tehostaa toimintoja ja jonka tulee olla integroitavissa olemassa olevaan materiaalihallinnon toiminnanohjausjärjestelmään (ERP) ja jossa tilaukset ja tehdyt keräilyt siirtyvät reaaliaikaisesti järjestelmien välillä.

 PUHEOHJAUS, SORMISKANNERI JA KOSKETUSNÄYTTÖ – KÄDET JA SILMÄT VAPAAKSI

PPSHP valitsi kilpailutuksen kautta Devocan Talk’nPick ratkaisun tehostamaan tuotteiden keräilyä ja inventointia keskusvarastolla. Hankinnalla halutaan nopeuttaa keräystyötä, parantaa tarkkuutta ja helpottaa keräyshuippujen hallintaa.

Devocan Talk’nPick ratkaisu yhdistää puheentunnistuksen, sormiskannauksen sekä puhelimen kosketusnäytön tehokkaaksi ja helppokäyttöiseksi käyttöliittymäksi. Keräilyn päätelaitteena toimii kätevällä hihakkeella käyttäjän kyynärvarteen puettava älypuhelin, joka vapauttaa keräilijän kädet itse tehtävien hoitamiseen. Puheohjaus käyttää sovellusta, tuotteiden viivakoodit luetaan sormiskannerilla ja siirretään reaaliaikaisena taustajärjestelmiin. Ratkaisu hyödyntää keskusvaraston omaa langatonta verkkoa, mutta mobiiliverkon käyttö on myös mahdollista.

Devocan Talk’nPick ratkaisu toimitetaan PPSHP:lle käyttövalmiina kokonaisuutena.

 

 


Palaa   Kaikki uutiset
Aug 22, 2019 Kategoria: General Kirjoittaja: Yllapito

AJANKOHTAISTA

Devoca mukana toimitusjohtajapaneelissa alan kovimpien kanssa

Lue lisää

Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri valitsi Devocan Talk'nPick-ratkaisun varastonhallintaan

Devocan Talk’nPick ratkaisu tulee tehostamaan tuotteiden keräilyä ja inventointia PPSHP:n keskusvarastolla.

Lue lisää

Devoca ottaa pienvarastot hallintaan pelkällä älypuhelimella

Nyt markkinoilla uusi pien- ja etävarastoille tarkoitettu varastonhallintajärjestelmä, joka sisältää kaikki tarvittavat perustoiminnot – hyllytyksen, keräilyn ja inventoinnin. 

Lue lisää
Sivu 1 / 15> >>

Kaikki uutiset