Clicky

puhekeräys, varaston ohjaus, puheohjaus

Käyttäjäystävällistä digitaalisuutta materiaalivirtojen hallintaan

KUSTANNUSTEHOKASTA DIGITALISAATIOTA VARASTOIHIN JA TYÖMAILLE

Devoca ottaa pienvarastot hallintaan pelkällä älypuhelimella

Nyt markkinoilla uusi pien- ja etävarastoille tarkoitettu varastonhallintajärjestelmä, joka sisältää kaikki tarvittavat perustoiminnot – hyllytyksen, keräilyn ja inventoinnin. 

 

MAHDOLLISTAA PIENVARASTOJEN DIGITALISOINNIN

Devocan uutuus on kehitetty erityisesti hajallaan sijaitseville pienvarastoille, joiden volyymit ovat kohtuullisen pieniä ja käyttäjiä useita. Ratkaisu soveltuu paperista eroon pyrkivien pien-, satelliitti- ja kaupintavarastojen hallinnan kehittämiseen. Monipuolinen sovellus mahdollistaa vaikka vuokrakoneiden sähköisen hallinnan, kunhan NFC-tagille löytyy hyllystä tai tuotteesta sen kiinnittämiseen ja lukemiseen soveltuva paikka.

 

KÄYTÖN HELPPOUS JUONTAA ÄLYPUHELIMESTA

Käyttäjäorganisaation varastot perustetaan merkitsemällä tuotteet NFC-tunnistein. Perustamisen jälkeen varasto on valmis käyttöön ja tuotteet luetaan älypuhelimeen ladatulla Talk’nPick Lite sovelluksella. 

Sovelluksen toimintoja ovat keräily, hyllytys ja inventointi.  Varaston toimintojen hallinnointi tapahtuu kokonaan pilvipalvelussa.

Sovellus on jo käytössä mm. Jokilaakson Pelastuslaitoksen varastossa.

”Varaston perustaminen on ollut helppoa; hyllynreunatunnisteet ja varaston alkuinventointi on ollut sujuvaa. Mobiilisovelluksen käyttöönotto sujui myös hyvin, varsinaista käyttökoulutusta ei ole tarvinnut sovelluksen selkeyden takia ja käyttövalmis puhelin on saatavilla kaiken aikaa”, kertoo ensihoidon esimies, Anniina Ahola.

 HYÖDYT SAAVUTETTAVISSA NOPEASTI – AUTOMAATIOSTA LISÄTEHOA

Uusi ratkaisu tuo hyötyä liiketoimintaan mahdollistaen täysin paperittoman ja reaaliaikaisen varastonhallinnan myös pienemmille varastoille. Automatiikkaa voi lisätä esim. täydennystilausten automatisoinnilla. Näin tuotteiden saatavuus sekä kiertonopeus paranee merkittävästi.

Helppokäyttöisyys ja kohtuullinen investointitaso mahdollistaa sovelluksen laajan käytön kaiken kokoisissa yrityksissä.

Loppukäyttäjälle käyttökynnys on matala, koska sovelluksen käytön oppii muutamassa minuutissa. Talk’nPick Lite on markkinoiden kustannustehokkain ratkaisu. Sen perustamis-, käyttöönotto- ja käyttökustannukset ovat todella kohtuulliset hyötyihin nähden. Nopeasti ja helposti käyttöönotettavana ratkaisuna se soveltuu kaikkialle, missä on tuotteita, hyllytilaa ja luotettava verkkoyhteys.


Palaa   Kaikki uutiset
Aug 19, 2019 Kategoria: General Kirjoittaja: Yllapito

AJANKOHTAISTA

Devoca mukana toimitusjohtajapaneelissa alan kovimpien kanssa

Lue lisää

Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri valitsi Devocan Talk'nPick-ratkaisun varastonhallintaan

Devocan Talk’nPick ratkaisu tulee tehostamaan tuotteiden keräilyä ja inventointia PPSHP:n keskusvarastolla.

Lue lisää

Devoca ottaa pienvarastot hallintaan pelkällä älypuhelimella

Nyt markkinoilla uusi pien- ja etävarastoille tarkoitettu varastonhallintajärjestelmä, joka sisältää kaikki tarvittavat perustoiminnot – hyllytyksen, keräilyn ja inventoinnin. 

Lue lisää
Sivu 1 / 15> >>

Kaikki uutiset