Clicky

puhekeräys, varaston ohjaus, puheohjaus

Käyttäjäystävällistä digitaalisuutta materiaalivirtojen hallintaan

KUSTANNUSTEHOKASTA DIGITALISAATIOTA VARASTOIHIN JA TYÖMAILLE

Devocan Talk’nPick mukana lihantarkastuksen pilottihankkeessa

Devocan Talk’nPick-ratkaisua on nyt pilotoitu teurastamossa. Mukana Realwaren AR ratkaisu sekä HMT-1 kypärä ja Talk’nPick. 

Devocan Talk’nPick on mukana Ruokaviraston pilottiprojektissa, jossa tutkitaan puheentunnistusratkaisun hyödyntämistä teuraseläinten lihantarkastuksessa. Pilotin tavoitteena on löytää teurastamon linjaolosuhteisiin soveltuva puheentunnistusratkaisu, joka tehostaisi ja helpottaisi tarkastajien työtä. Ratkaisun tulee mahdollistaa lihantarkastuksiin liittyvien tietojen sanelu, joka nopeuttaisi tietojen hyödyntämistä ja parantaisi raportoinnin tarkkuutta sekä ajantasaisuutta. 

Devocan puheentunnistusratkaisua on nyt pilotoitu teurastamossa.

Ratkaisun kovina osina toimivat Realwaren AR ratkaisu sekä HMT-1 kypärä ja ohjelmistona Devocan suomenkielinen Talk’nPick. Ympäristönä teurastamo on puheentunnistukselle haastava lähinnä melun ja kosteuden takia. 

Älypuhelin korvattiin tällä kertaa siis Android-pohjaisella AR-ratkaisulla. Talk'nPickin käyttöliittymää muokattiin myös paremmin pieneen näyttöön ja pelkkään puheohjaukseen sopivammaksi.

Devocan Talk’nPick suoriutui hyvin pilotin vaativissa olosuhteissa ja ratkaisun toimivuus havaittiin hyväksi. Myös hyödyt tulivat selkeästi esille. Puheentunnistus helpottaa päivittäistä työtä teurastamossa:

  • poistaa paperille kirjaukset ja/tai tiedon syöttämisen tietokoneelle
  • tieto muuttuu nopeasti ja tarkasti digitaaliseen muotoon
  • parantaa työn tarkkuutta kun silmät ja kädet vapautuvat itse työhön.

Pilotti oli hyvä osoitus alkujaan varastonhallintaan kehitetyn Talk'nPickin toimivuudesta ja joustavuudesta logistisen ketjun kehittämisessä. Toiminnot vastaanotosta, hyllytyksestä ja keräilystä aina lähettämisen tehtäviin asti hoituvat jo useilla toimialoilla, kaiken kokoisissa yrityksissä. Pilotin kokemuksia arvioidaan nyt Ruokavirastossa ja jatkosta päätettäneen vielä kuluvan vuoden aikana.

Kuvassa: Ken, Realwaren AR ratkaisu sekä HMT-1 kypärä 

AR


Palaa   Kaikki uutiset
Jun 6, 2019 Kategoria: General Kirjoittaja: Yllapito

AJANKOHTAISTA

Devoca mukana toimitusjohtajapaneelissa alan kovimpien kanssa

Lue lisää

Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri valitsi Devocan Talk'nPick-ratkaisun varastonhallintaan

Devocan Talk’nPick ratkaisu tulee tehostamaan tuotteiden keräilyä ja inventointia PPSHP:n keskusvarastolla.

Lue lisää

Devoca ottaa pienvarastot hallintaan pelkällä älypuhelimella

Nyt markkinoilla uusi pien- ja etävarastoille tarkoitettu varastonhallintajärjestelmä, joka sisältää kaikki tarvittavat perustoiminnot – hyllytyksen, keräilyn ja inventoinnin. 

Lue lisää
Sivu 1 / 15> >>

Kaikki uutiset