Clicky

puhekeräys, varaston ohjaus, puheohjaus

Älykkäämpää sisälogistiikkaa

OIKEA TUOTE ULOS - NOPEAMMIN JA HELPOMMIN

Devoca A Grid Open House tapahtumassa!

Otaniemessä tapahtuu!

Aamu alkoi mukavasti osallistumalla A Grid Open House yhteisön startup tapahtumaan. Kyseessä oli vuotuinen tapahtuma, jossa startupit esittelevät, keitä ollaan ja mitä tehdään! Tapahtuma keräsi kymmeniä eri alojen startup yrityksiä – me olimme mukana vakiokalustollamme, johon lisäsimme uutta teknologiaa: mallina toimiva varastomiehemme sai päähänsä AR- eli lisätyn visuaalisen elementin, jolla voidaan edelleen lisätä Talk’n’Pick ratkaisun multimodaalisuutta. Meidän lisäksemme tapahtumassa oli mukana arviolta nelisenkymmentä muuta uutta kiinnostavaa innovaatioyritystä. Kävijöitä oli mukavasti ja tunnelmassa selkeästi huomattavissa, että startup yrityksissä on nostetta! Kiitokset innostaville järjestäjille!

IMG_3902


Palaa   Kaikki uutiset
Mar 28, 2019 Kategoria: General Kirjoittaja: hallitsija

AJANKOHTAISTA

Nano Finlandin pienvarastojen kustannukset kuriin - ratkaisuna Talk'n'Pick Lite

Nano Finland on Suomessa edelläkävijä nanoteknologiaan perustuvien pinnotteiden pelikentällä. Palveluihin kuuluvat märkätilojen monivaihepesut ja pinnoitukset, sekä pintoihin liittyvät kunnostus-, suojaus-, ja korjaustyöt. 

Lue lisää

Kentonec Oy tehostaa verkkokauppakeräilyä Devocan avulla

Talk'n'Pick mukaan Kaalimato.com:in verkkokaupan keräilyyn

Lue lisää

Kuinka pidennän nykyisen varastonhallintaohjelman käyttöikää?

Uusi varastonhallintajärjestelmä ei ole ainoa vaihtoehto varastotoimintojen kehittämiseen - toimintojen tehostaminen onnistuu myös pienemmillä investoinneilla. 

Lue lisää
Sivu 1 / 17> >>

Kaikki uutiset