Clicky

puhekeräys, varaston ohjaus, puheohjaus

Käyttäjäystävällistä digitaalisuutta materiaalivirtojen hallintaan

KUSTANNUSTEHOKASTA DIGITALISAATIOTA VARASTOIHIN JA TYÖMAILLE

Jouluiset terveiset Otaniemestä!

Positiivista kehitystä tänä ja ensi vuonna Devocan vuosi 2018 on ollut tapahtumarikas. Paljon on saavutettu ja paljon on vuonna 2019 edessä. Tässä vaiheessa on hyvä tehdä katsaus kuluneeseen ja valottaa tulevaa.

Toimintamme laajetessa muutimme meille toimivimpiin ja isompiin tiloihin. Välimatka kartalla edellisistä tiloista oli pieni, mutta symbolisesti suuri. Meidät löytää Otakaari 7:stä, tervetuloa käymään. Tuotteitamme on paranneltu sekä ohjelmistojen että laitteistojen osalta. Kulunut vuosi on osoittanut monellakin tavalla, että multimodaaliset ratkaisumme tehostavat varastojen toimintoja; puettavan teknologian ja toimintojen puheohjauksen ansiosta toiminnot kentällä ovat nopeutuneet, ergonomia on parantunut ja seuranta on oikea-aikaista. Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme.

Uskomme sisälogistiikan ja varastonhallinnan digitalisoitumiseen, panostamme tuotekehitykseemme ja toiminnan kasvuun tulevina vuosina. Ensi vuonna onkin tulossa uusia tuotelanseerauksia ja yhteistyöprojekteja, kerromme niistä lisää mielellämme, kun ajankohdat tarkentuvat.

Kiitämme asiakkaitamme yhteistyöstä ja tervehdimme ilolla Uutta Vuotta 2019.

Terveisin Leo
Palaa   Kaikki uutiset
Dec 21, 2018 Kategoria: General Kirjoittaja: hallitsija

AJANKOHTAISTA

Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri valitsi Devocan Talk'nPick-ratkaisun varastonhallintaan

Devocan Talk’nPick ratkaisu tulee tehostamaan tuotteiden keräilyä ja inventointia PPSHP:n keskusvarastolla.

Lue lisää

Devoca ottaa pienvarastot hallintaan pelkällä älypuhelimella

Nyt markkinoilla uusi pien- ja etävarastoille tarkoitettu varastonhallintajärjestelmä, joka sisältää kaikki tarvittavat perustoiminnot – hyllytyksen, keräilyn ja inventoinnin. 

Lue lisää

Devocan Talk’nPick mukana lihantarkastuksen pilottihankkeessa

Devocan Talk’nPick-ratkaisua on nyt pilotoitu teurastamossa. Mukana Realwaren AR ratkaisu sekä HMT-1 kypärä ja Talk’nPick. 

Lue lisää
Sivu 1 / 15> >>

Kaikki uutiset