Clicky

Uutisia Devocalta

Ajankohtaista

Jouluiset terveiset Otaniemestä!

Positiivista kehitystä tänä ja ensi vuonna Devocan vuosi 2018 on ollut tapahtumarikas. Paljon on saavutettu ja paljon on vuonna 2019 edessä. Tässä vaiheessa on hyvä tehdä katsaus kuluneeseen ja valottaa tulevaa.

Toimintamme laajetessa muutimme meille toimivimpiin ja isompiin tiloihin. Välimatka kartalla edellisistä tiloista oli pieni, mutta symbolisesti suuri. Meidät löytää Otakaari 7:stä, tervetuloa käymään. Tuotteitamme on paranneltu sekä ohjelmistojen että laitteistojen osalta. Kulunut vuosi on osoittanut monellakin tavalla, että multimodaaliset ratkaisumme tehostavat varastojen toimintoja; puettavan teknologian ja toimintojen puheohjauksen ansiosta toiminnot kentällä ovat nopeutuneet, ergonomia on parantunut ja seuranta on oikea-aikaista. Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme.

Uskomme sisälogistiikan ja varastonhallinnan digitalisoitumiseen, panostamme tuotekehitykseemme ja toiminnan kasvuun tulevina vuosina. Ensi vuonna onkin tulossa uusia tuotelanseerauksia ja yhteistyöprojekteja, kerromme niistä lisää mielellämme, kun ajankohdat tarkentuvat.

Kiitämme asiakkaitamme yhteistyöstä ja tervehdimme ilolla Uutta Vuotta 2019.

Terveisin Leo
Palaa   Kaikki uutiset
Dec 21, 2018 Kategoria: General Kirjoittaja: hallitsija