Clicky

puhekeräys, varaston ohjaus, puheohjaus

Käyttäjäystävällistä digitaalisuutta materiaalivirtojen hallintaan

KUSTANNUSTEHOKASTA DIGITALISAATIOTA VARASTOIHIN JA TYÖMAILLE

Lehdistötiedote Talk'nLabel

Talk'nLabel on julkaistu

LEHDISTÖTIEDOTE                                                                                                                          24.03.2015                                                                                                       

ÄLYPUHELIMESTA MERKINTÄRATKAISU SÄHKÖTÖIHIN – PUHEOHJAUS VAPAUTTAA KÄDET

 

Suomalainen Devoca Oy on kehittänyt innovatiivisen merkintäratkaisun sähköurakoinnin, kojeistovalmistuksen ja muun kokoonpanoteollisuuden tarpeisiin. Uudella puheohjatulla ratkaisulla voidaan johtimien, kaapeleiden ja komponenttien merkintätyössä säästää jopa yli 50 % työajasta sekä vähentää samalla virheiden määrää. Ratkaisulle on jätetty patenttihakemus vuonna 2014.

Ratkaisu koostuu Android älypuhelimeen ladattavasta ohjelmistosta, kannettavasta tulostimesta, tulostuskaseteista, kuulokemikrofonista sekä järjestelmän kantolaukusta. Ohjelmiston keskeinen osa on Devocan kehittämä puheentunnistus, joka mahdollistaa puheohjauksen käytön myös meluisissa olosuhteissa. Järjestelmä on ollut testikäytössä viimeisten kuukausien ajan ja sen varsinainen myynti aloitetaan nyt.

”Ratkaisu on syntynyt tarpeista parantaa merkintävaiheen tehoa ja mielekkyyttä. Olemme yhdistäneet vuosien toimialakokemuksemme ja uuden teknologian tavalla, joka muuttaa kaapelointi- ja johdotustöiden tekemistä pysyvästi. Merkintään käytetty aika voi olla jopa 20 % kojeistovalmistuksen ja 4 % sähköurakan kokonaistyömäärästä. Tästä voidaan ottaa nyt jopa puolet pois!”, kertoo Devoca Oy:n toimitusjohtaja Leo Hämäläinen.

Lisätiedot: Leo Hämäläinen, puh: 050 567 2003, leo.hamalainen@devoca.fi

 

Linkki: Klikkaa video/Hissu Hietalahti sähkömiehenä

Linkki: Klikkaa video/Johdotuksen merkinnän aikavertailu

 

********************************************************************************************************

Devoca on merkintäratkaisuihin keskittynyt suomalainen teknologiayritys. Tavoitteemme on tukea asiakkaidemme johdotus-, kokoonpano- ja kaapelointityöhön liittyvän merkinnän tehostamista, erityisesti hankalissa merkintäolosuhteissa.

Devocan päätuote on puheohjattu tulostinratkaisu, kannettava merkintäjärjestelmä, joka vapauttaa kädet ja silmät merkintöjen kirjoittamisesta muuhun työhön. Monimuotoisissa olosuhteissa tapahtuvan merkinnän mahdollistaa älypuhelimeen ladattava Talk'nLabel sovellus, joka muodostaa yhteyden tulostimen ja käyttäjän välille. Käyttäjän sanelun pohjalta merkinnät tulostetaan halutulle materiaalille. Innovatiivisen merkintäratkaisun osalle on jätetty patenttihakemus vuonna 2014.

********************************************************************************************************

Devoca Oy |Putkinotkonkatu 2 | 57130 Savonlinna, Finland | www.devoca.fi | puh:050 567 2003 | info@devoca.fi


Palaa   Kaikki uutiset
Apr 8, 2015 Kategoria: General Kirjoittaja: devoca

AJANKOHTAISTA

Kaikki uutiset