Clicky

puhekeräys, varaston ohjaus, puheohjaus

Käyttäjäystävällistä digitaalisuutta materiaalivirtojen hallintaan

KUSTANNUSTEHOKASTA DIGITALISAATIOTA VARASTOIHIN JA TYÖMAILLE

Tule meille töihin sisälogistiikan pariin!

Haussa myyntipäällikkö/myyntijohtaja!

Devoca Oy on puheentunnistuksen ja puettavan tekniikan edelläkävijä Suomen markkinoilla. Olemme kasvuyritys ja tarjoamme asiakkaillemme multimodaalisia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka vapauttavat kädet ja silmät tehokkuuteen ja tarkkuuteen. Välineinä työssä voidaan käyttää kosketusnäyttöjä, puheohjausta, erilaisia lukijoita ja puettavaa tekniikkaa, kaikkea yhtäaikaisesti, ergonomisesti ja helposti. Ratkaisujemme toimintaympäristöinä ovat useimmiten yritykset, joilla on varastonhallintaa, keräilyä ja inventointia.

Nyt etsimme ratkaisumyyjää. Tehtäviäsi ovat mm. uusasiakashankinta, asiakaskäynnit, teknologiaratkaisujen esittely, tarjousten teko, suhteiden ylläpito nimettyihin asiakkaisiin ja myynnin kehittäminen. Osaat perehdytyksen jälkeen hahmottaa ja arvioida asiakkaiden tarpeet ja niihin sopivat Devocan ratkaisujen myyntimahdollisuudet. Nimikkeesi voi olla myös myyntijohtaja.

Me tarjoamme sinulle työpaikan, missä olet uuden teknologian äärellä, pääset kehittymään ja ratkomaan haasteita. Työkenttäsi on laaja ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviisi omien kykyjesi mukaan kasvavassa ja nuoressa yrityksessä.

Olet jonkin verran kokenut ja sinulla on jo näyttöä tuloksistasi. Olet kiinnostunut teknologiasta, olet aktiivinen ja sinulla on matkustusvalmius mahdollisesti nopeastikin vaihtuviin toimeksiantoihin, työkenttänäsi on koko Suomi. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, olethan myyjä.

Työajasta puolet on työskentelyä mukavassa toimistotilassa Espoon Otaniemessä ja toinen puoli kenttätyötä. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka+provisio ja kilometrikorvaukset kenttätyöstä. Näiden lisäksi maksetaan kaksi kertaa vuodessa provisio ylläpitolaskutuksista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Leo Hämäläinen, puhelin 050-567200 tai sähköpostitse leo.hamalainen@devoca.fi

Hakemukset viimeistään 5.12. Lisätieto löytyy yrityksemme verkkosivuilta: www.devoca.fi


Palaa   Kaikki uutiset
Nov 28, 2018 Kategoria: General Kirjoittaja: hallitsija

AJANKOHTAISTA

Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri valitsi Devocan Talk'nPick-ratkaisun varastonhallintaan

Devocan Talk’nPick ratkaisu tulee tehostamaan tuotteiden keräilyä ja inventointia PPSHP:n keskusvarastolla.

Lue lisää

Devoca ottaa pienvarastot hallintaan pelkällä älypuhelimella

Nyt markkinoilla uusi pien- ja etävarastoille tarkoitettu varastonhallintajärjestelmä, joka sisältää kaikki tarvittavat perustoiminnot – hyllytyksen, keräilyn ja inventoinnin. 

Lue lisää

Devocan Talk’nPick mukana lihantarkastuksen pilottihankkeessa

Devocan Talk’nPick-ratkaisua on nyt pilotoitu teurastamossa. Mukana Realwaren AR ratkaisu sekä HMT-1 kypärä ja Talk’nPick. 

Lue lisää
Sivu 1 / 15> >>

Kaikki uutiset