Clicky

puhekeräys, varaston ohjaus, puheohjaus

Älykkäämpää sisälogistiikkaa

OIKEA TUOTE ULOS - NOPEAMMIN JA HELPOMMIN

Meillä on töitä!

Etsimme sinua, Fullstack kehittäjä, töihin meille Otaniemeen.

 

 

Kehitämme varastonhallinnan järjestelmiä, joiden avulla asiakkaidemme varastonhallinnan toiminnot tehostuvat 40 % ja virheet vähenevät jopa 80 %. Kehitämme puheohjattuja järjestelmiä ja käytämme hyväksi puettavaa ja multimodaalista teknologiaa.   

Asiakaskuntamme on kovassa kasvussa ja toimiala on voimakkaassa muutoksessa.  Verkkokaupan kasvun ja asiakasodotuksien myötä varastonhallinnantoiminnoille on uusia haasteita, joita yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme. Asiakkaitamme ovat pienet- ja keskisuuret varastot, 3PL toimijat, kaupinta- ja satelliittivarastot.

Haemme joukkoomme Fullstack kehittäjää. Tehtäviisi tulee kuulumaan käytössämme olevien järjestelmien kehittäminen ja ylläpito.  Roolisi ei tule olemaan kapea-alainen, vaan se muovautuu osaamisesi kasvaessa ja tonttisi on laajannettavissa ajan kanssa.

 

MILLAISTA OSAAJAA ETSIMME?

Sinulla on muutaman vuoden työkokemus, olet ehkä toiminut jollain tavalla sisälogistiikan saralla. Olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Sinulla on motivaatiota oppia lisää ja olet kiinnostunut luomaan uutta tällä kovasti kehittyvällä ja kiinnostavalla toimialalla.

Etsimme henkilöä, jolle Linux on tuttu juttu ja navigoiminen terminaalissa ei tuota ongelmaa. Osaat HTML:n, CSS:n ja JavaScriptin. Sinulla on kokemusta moderneista JavaScript frameworkeista, esim. Angular ja React. Tiedät, miten REST-rajapintoja rakennetaan ja tunnet relaatiotietokannat, esim. MySQL.

Eduksi lasketaan, mikäli joku seuraavista termeistä on sinulle tuttu: RabbitMQ, PM2, MySQL Transaction Redis tai SSH tai että sinulla on jo kokemusta integraatioista erilaisten järjestelmien välillä.

 

MIKSI MEILLE?

Meillä on kasvuyrityksen henki ja energia. Kehitämme jatkuvasti uusia ja yhteisiä työmenetelmiä- ja tapoja ja rakennamme yrityskulttuuria ja menestystarinaa, tällä hetkellä seitsemän henkilön voimin.

Tulet tekemään uutta ja haluttua teknologiaa, jonka laatuun ja lopputulokseen voit vaikuttaa. Haasteita riittää ratkottavaksi ja softan reaaliaikaisuus asettaa omat vaatimuksensa. Näet konkreettisesti työsi jäljet olemalla tiiviisti kiinni asiakasrajapinnassa.

Sinua kuunnellaan ja mielipiteitäsi arvostetaan. Meillä ei ole raskaita prosesseja eikä varsinkaan byrokratiaa, pienen yrityksen synergiaa. Tukea ja palautetta saat ja opit paljon.

Olemme Otaniemen kampuksella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä on kivat, uudet tilat ja työajat ovat joustavat. Tutustu meihin täällä!

 

Haluamme kuulla kuka olet ja sopisitko tiimiimme, joten lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 6.11., mutta mieluiten heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.  

 

www.devoca.fi

auli.hietamies@devoca.fi

puh. 044 7690223


Palaa   Kaikki uutiset
Oct 20, 2020 Kategoria: General Kirjoittaja: Yllapito

AJANKOHTAISTA

Devocan Talk’nPick - puheohjattua logistiikkaa 

Toimiiko varastosi tehokkaasti ja virheettömästi? Haluaisitko kustannustehokkaasti ja nopeasti tarkentaa ja nopeuttaa varastotoimintojasi?   

Lue lisää

Sisälogistiikkapäivän sponsorina Devoca Oy

Sisälogistiikkapäivä 2020 - Sisälogistiikan transformaatio ja uudet teknologiat | Verkkoseminaari

Lue lisää

Meillä on töitä!

Etsimme sinua, Fullstack kehittäjä, töihin meille Otaniemeen.  

Lue lisää
Sivu 1 / 19> >>

Kaikki uutiset