Clicky

Uutisia Devocalta

Ajankohtaista

Devocan nuoret devaajat

Esittelyssä Devocan kova devaajakolmikko

 

Leevi aloitteli yrityksessämme softakehittäjänä syksyllä 2019. Aamu alkaa kahvikupillisella ja päivän tehtäviä pohtiessa. Pääsääntöisesti työtehtävät käsittävät sekä Android mobiilikehitystä että testaamista. Vapaa-ajan harrastuksina ovat boulderointi ja frisbeegolf.  Tulevaisuuden haaveina on mm. omistusasunto yhdessä kihlatun Emman kanssa.

Leevi

 

Emil tuli taloon Contact Forum messujen kautta softakehittäjäksi. Emilin toimenkuva Devocalla on varsin laaja; fullstackista sovelluskaupan hallintaan ja sen lisäksi erilaisia projekteja. Emil ja hänen Iitu-kihlattunsa harrastavat yhdessä monipuolista liikuntaa, joten erilaiset Espoon liikuntapaikat ovat tulleet hyvinkin tutuiksi. Emil myös esiintyy Devocan videoissa, joten hän on Devocan virallinen mannekiini.

Emil

 

Mikael on Devocan Seinäjoen etätoimiston ohjelmistokehittäjä.Toimenkuvana on sovellusten ja pilvipalvelujen rajapinnan kehittäminen. Erityisesti hän pitää ongelmien ratkaisuun liittyvistä haasteista ja uusien ominaisuuksien kehittämisestä. Mikael käy toimistollamme Espoossa muutaman kerran kuukaudessa - hankaluutena hän mainitsee toisinaan etätyön tuoman yksinäisyyden. Toisinaan työ ja harrastus käyvät vapaa-ajallakin käsikädessä, mutta aikaa löytyy myös maastopyöräilylle ja jousiammunnalle.  

Mikael


Palaa   Kaikki uutiset
Jun 9, 2020 Kategoria: General Kirjoittaja: Yllapito