Clicky

puhekeräys, varaston ohjaus, puheohjaus

Älykkäämpää sisälogistiikkaa

OIKEA TUOTE ULOS - NOPEAMMIN JA HELPOMMIN

Nano Finlandin pienvarastojen kustannukset kuriin - ratkaisuna Talk'n'Pick Lite

Nano Finland on Suomessa edelläkävijä nanoteknologiaan perustuvien pinnotteiden pelikentällä. Palveluihin kuuluvat märkätilojen monivaihepesut ja pinnoitukset, sekä pintoihin liittyvät kunnostus-, suojaus-, ja korjaustyöt. 

Nano Finlandin keskusvaraston hallinta on ollut tähän saakka pitkälti manuaalista. Liiketoiminnan- ja varaston laajentuessa, tarvittiin varastonhallintaan ja -toimintoihin lisää reaaliaikaisuutta, mm. varastosaldojen osalta.

Mirko Balvik Nano Finlandilta: "Erityisenä hankaluutena on ollut se, että työntekijät työmaillaan eivät ole nähneet varastosaldoja vaan jopa tehneet turhan matkan varastolle täydentääkseen työmaalla tarvittavia tarvikkeita. Tämä maksaa aikaa ja rahaa, ja tähän tarvittiin ratkaisu."

Devocalta löytyi ongelmaan nopea ratkaisu. Satunnaisempaankin käyttöön riittävän helppokäyttöinen ja erityisesti pienvarastoille suunniteltu Talk'n'Pick Lite - varastonhallintaratkaisu. Nopeasti käyttöönotettava ratkaisu taipuu tarvittaessa moneen ja helpottaa tärkeitä varastotoimintoja; hyllytystä, keräystä ja inventointia.

Talk'n'Pick Lite käyttöönotossa Nano Finland toimitti Devocalle tuotekuvaukset ja -kuvat, jotka tallennettiin pilvipalveluun. Paluupostissa toimitettiin NFC-tunnisteet tuotteista kuvineen, hyllynreunuslistat sekä Devocan Talk'n'Pick sovellus asennettavaksi puhelimeen. Yhteys verkkoon syntyy joko mobiiliverkon tai WiFi-verkon kautta. Näin varastonhallinta siirtyi reaaliaikaiselle tasolle käden käänteessä, ja toiminnot ovat helposti seurattavissa ja raportoitavissa. 

Mirkon mukaan, "Varaston perustaminen ja tuotteiden inventointi sujui muutamassa tunnissa. Varastosta otot, hyllytykset ja inventoinnit hoituvat nyt keneltä tahansa helposti ja vaivattomasti, käyttäen puhelimen sovellusta. Työmaalla ollessa saldot voidaan tarkistaa selaimen kautta ja turhaa reissaamista keskusvarastolle ei tule."

Nano_varasto

Käyttöönotosta Mirko mainitsee erityisesti ratkaisun käyttöystävällisyyden: "Loppukäyttäjät omaksuivat käytön muutamassa minuutissa sen helppokäyttöisen käyttöliittymän takia". Mitään erityistä käyttökoulutusta ei tarvita. Ensin loppukäyttäjä kirjautuu puhelimen sovellukseen. Sitten luetaan varastotunniste siten, että viedään puhelimen takaosa riittävän lähelle NFC-tunnistetta ja sen jälkeen käyttäjä lukee tuotetunnisteen ja tarpeesta riippuen kerää, hyllyttää tai inventoi tuotteet syöttämällä määrät sovellukseen. Siinä kaikki. 

TnP Kuvakollaasi

 


Palaa   Kaikki uutiset
May 21, 2020 Kategoria: General Kirjoittaja: Yllapito

AJANKOHTAISTA

Devocan OpenERP expertti

Esittelyssä Xiaocan Zeng / Introducing Xiaocan Zeng

Lue lisää

Devocan nuoret devaajat

Esittelyssä Devocan kova devaajakolmikko

Lue lisää

Nano Finlandin pienvarastojen kustannukset kuriin - ratkaisuna Talk'n'Pick Lite

Nano Finland on Suomessa edelläkävijä nanoteknologiaan perustuvien pinnotteiden pelikentällä. Palveluihin kuuluvat märkätilojen monivaihepesut ja pinnoitukset, sekä pintoihin liittyvät kunnostus-, suojaus-, ja korjaustyöt. 

Lue lisää
Sivu 1 / 18> >>

Kaikki uutiset