Clicky

digitaalinen työkalu, kaapeleiden merkintä

Ratkaisuistamme hyötyvät useat toimialat.

Toimialat

TAVO - Tampereen Autovaraosa Oy

TAVO - ja kalusto kulkee

 

 

TAVO Oy on raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiyritys. Laaja tuotevalikoima sisältää raskaan kaluston varaosia, lisäosia ja tarvikkeita useisiin eri automerkkeihin. TAVO hoitaa mm. SISU-alkuperäisvaraosien varastoinnin ja jakelun.

TAVO:n varastoista löytyy yli 20.000 varastonimikettä, tuotevalikoiman ollessa erittäin monipuolinen. Varaosatoimitusten tulee lunastaa asiakkaiden vaatimukset sekä annetut lupaukset, ja toimituksilla on yleensä kiire. Varastonhallintaan tarvittiin siis nykyaikaista, tehokasta ja tarkkaa ratkaisua korvaamaan paperiin pohjautuva keräily.

Ratkaisutoimittajaksi TAVO valitsi Devocan. Toimitamme TAVO:n varaosavaraston kahdeksalle keräilijälle puettavan ja helppokäyttöisen Talk'nPick keräilyratkaisun loppuvuoden aikana. Ratkaisun avulla varastotoimintoja kehitetään nopeammiksi ja tehokkaammiksi sekä varaudutaan asiakkaiden kiristyviin palveluvaatimuksiin.

Devocan Talk'nPick on multimodaalinen ratkaisu, jota voidaan käyttää vaihtoehtoisesti skannerilla, puheella tai puhelimen/tabletin näytöltä. Talk'nPick on visuaalinen ja helppokäyttöinen sisältäen kaikki varastonhallinnan perustoiminnot: keräilyn, hyllytyksen ja inventoinnin. Ratkaisumme integroituvat saumattomasti asiakkaidemme olemassa oleviin järjestelmiin.

Devocan Talk'nPick on täysiverinen toimialariippumaton varastonhallintaratkaisu, jolla on käyttäjiä vaihtelevissa ja vaativissa varastoympäristöissä.