Protukku

protukku logo

Protukkuon vuonna 1974 perustettuhelsinkiläinen perheyritys jaerikoistukkuliike. Protukkutarjoaa henkilökohtaista ja joustavaa palvelua kotimaisille PK-yrityksilleja julkishallinnolle.Yrityksenliikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa.

Tässä on naseva paikka nostolle!

Devoca 05 PAINO

VUOKRARATKAISULLA UUTTA TEHOA KAUPAN INVENTOINTIIN

Inventointi ei Protukussakaan ollut henkilökunnan työlistalla suosituimmasta päästä. Kuuden työntekijän voimin pyöritettävässä yrityksessä haluttiin kokeilla nopeaa ja pienyrityksen kukkarolle sopivaa vaihtoehtoa inventoinnin kehittämiseen.

Devocan kumppani Maestro toteutti vauhdikkaan kehityshankkeen vuokraamalla Talk’nPicksovelluksen kaupan käyttöön inventoinnin ajaksi.

Ratkaisun kova osa muodostui älypuhelimesta ja sormiskannerista, joiden avulla Devocan sovellusta ohjattiin ja data luettiin. Inventoinnissa hyödynnettiin siis viivakoodia sekä puhelimen näppäimistöä. Älypuhelin puettiin Devocanhihakkeellakäyttäjän ranteeseen ja samalla kädet vapautettiin paperin kantamisesta.

NOPEUTTA JA KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYTTÄ

Inventointi saatiin onnistuneesti päätökseen kahden päivän ja useamman henkilön panoksella. Inventoitavia, aktiivisia tuoterivejä oli 2300 ja työn päätteeksi oli inventoitu kaikkiaan 44000 tuotetta.Käyttäjiltä kysyttäessä he arvioivat työtehon kasvaneen vähintään 50 % aikaisempaan paperiseen tapaan verrattuna.Itse inventointi sujui nopeammin jasamalla poistui työlästulosten syöttö järjestelmäänMyös tarkkuuden arviointiin kehittyneen selvästi näppäily-, kirjoitus-ja lukuvirheiden vähentymisen kautta.Devocanratkaisu sai käyttäjiltä erittäin hyvää palautetta ja työ koettiin nyt paljon mielekkäämmäksi

  • Kätevä kun kädet vapaana.
  • Tosi helppo myös etsiä tuotteita joita ei löydy viivakoodilla.
  • Helppo varmistaa, että oikea tuote luettu tai minkä tuotteen luki viimeisimmäksi kun näkee riittävät tuotetiedot näytöltä.
  • Helppo syöttää kappalemäärä.

Edellytyksenä ratkaisun vieläkin tehokkaammalle käytölle on kunnossa oleva viivakoodisto. Se nousikin kehityskohteeksi ensi vuoden inventointia silmällä pitäen.

Devoca varaston lukulaite 185 NETTI

VARASTON KEHITYSINVESTOINNIT KURIIN

Pk-yrityksen kehitysresurssit ovat usein rajalliset. Investointikyky ei aina ylety uuden teknologian käyttöönottoon ja kehittäminen jääkin puolitiehen. DevocanTalk’nPickon työkalu niin suurten kuin pientenkin yritysten tarpeisiin. Ratkaisun keskeinen lähtökohta on ollut kokonaistaloudellisuus ja uuden tehokkuuden mahdollistaminen kaikille yrityksille.

Ratkaisun ydin on varaston tarpeisiin räätälöity sovellus ja älypuhelin, jota käytetään sopivalla yhdistelmällä eri rajapintoja. Puheentunnistus, kosketusnäyttö ja viivakoodilukijat ovat tavallisimmat käyttötavat. Tarvittaessa voidaan hyödyntää myös älylaseja tai vaikka vyöllä kannettavaa tulostinta.

"varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70%"

Tilaa uutiskirje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.