Clicky

puhekeräys, varasto keräys, äänikeräily, äänikeräilijä, varaston ohjaus

TYÖN LAATUA JA AJANSÄÄSTÖÄ  - UUDELLA KUSTANNUSTASOLLA

AJANSÄÄSTÖÄ JA PAREMPAA TYÖN LAATUA

Devocan ratkaisujen keskeisin hyöty on työvaiheisiin käytettävä ajansäästö, joka näkyy suoraan alentuneina kustannuksina. Työ nopeutuu ja mielekkyys paranee työn sujuvuuden kautta, virheiden määrä pienenee ja työn laatu paranee. Lisäksi reaaliaikaisilla toiminnoilla vältetään ylimääräiset tiedon syöttövaiheet ja tiedon tarkkuus paranee.  

 

Talk’nPick ratkaisulla voidaan tehostaa sisälogistiikan työvaiheita säästämällä 30% työajasta ja vähentää virheiden määrää jopa 80%. Talk’nPick on multimodaalinen, älypuhelimeen ladattava sovellus, joka toimii puheohjauksella, skannaamalla tai näppäilemällä. Markkinoiden monipuolisin ratkaisu joustaa varaston tarpeiden ja koon mukaan. Ratkaisu tuo täysin uuden käytettävyyden varastotoimintoihin ja maltillisemman kustannustason investointeihin. Ratkaisu mahdollistaa reaaliaikaiset tiedot lattiatason toiminnoista taustajärjestelmiin. Sovellus ohjeistaa toimintoja ja kommunikoi loppukäyttäjän kanssa.

 

Talk'nPick WMS on varastotoimintojen reaaliaikainen kokonaisratkaisu, joka liittää yhteen Talk’nPick keräilyratkaisun ja Odoo WMS moduulin. Odoo WMS laajenee joustavasti valmiiden lisätoiminnallisuuksien (esim. tuotanto, laaduntarkastus, tilaus- ja myyntitoiminnot sekä nettikauppa) myötä lähes rajattomasti.

Kustannustensa puolesta pienillekin yrityksille soveltuva varastonhallinnan kokonaisuus konfiguroidaan tarpeiden mukaan ja integroidaan asiakkaan järjestelmiin. 

 

Talk’nPick Lite on nopeasti käyttöönotettava pienvarastojen sähköinen hallintaratkaisu. Varaston perustaminen on helppoa, käyttöönotto on helppoa ja varaston käyttäjälle kaikki tarvittava löytyy omasta puhelimesta.

Käyttäjien avulla varaston tapahtumat tallentuvat reaaliaikaisesti ja helposti. Tiedot välittyvät mobiilisovellukseen hyllynreunassa olevan NFC-tunnisteen avulla, josta tuotteen tiedot sisältävä tunniste voidaan lukea käyttäjän omalla Android-älypuhelimella. Tieto siirtyy mobiiliverkkoa pitkin pilvipalveluun, joka mm. pitää yllä varastokohtaiset saldot ja hoitaa tarvittaessa automaattisesti täydennystilaukset. 

Yritykselle investointi on nopea sekä kustannustehokas. Talk’nPick  Lite on myös loistava keino siirtää pienen yrityksen varastonhallinta kerralla digitaaliseen aikaan.  

 

Devoca_varaston_lukulaite-166_NETTI

 

Devoca_01_PAINO

 

Devoca_varaston_lukulaite-185_NETTI

 

mQgvbFiY

 

 Ota yhteyttä!