Clicky

puhekeräys, varasto keräys, äänikeräily, äänikeräilijä, varaston ohjaus

TYÖN LAATUA JA AJANSÄÄSTÖÄ  - UUDELLA KUSTANNUSTASOLLA

AJANSÄÄSTÖÄ JA PAREMPAA TYÖN LAATUA

Devocan ratkaisujen keskeisin hyöty on työvaiheisiin käytettävän ajan säästö, joka näkyy suoraan alentuneina työkustannuksina. Työ nopeutuu ja sen mielekkyys paranee paremman sujuvuuden kautta. Myös laadulliset hyödyt näkyvät suoraan työn tehostumisena. Tiedon  välitön syöttäminen poistaa ylimääräiset syöttövaiheet ja parantaa tiedon tarkkuutta.

Talk'nPick ratkaisulla voidaan tehostaa sisälogistiikan työvaiheita, säästää jopa 30 % työajasta sekä vähentää samalla virheiden määrää 80%. Markkinoiden monipuolisin ratkaisu joustaa varaston tarpeiden sekä kokoluokan mukaan ja tuo täysin uuden käytettävyyden sekä kustannustason kehitysinvestointeihin. Ratkaisu mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon lattiatason toiminnoista samalla kun seurattavuus parantuu.  Monipuolinen ohjeistaminen ja kommunikointi tehostavat toimintaa.

varaston ohjaus, digitaalinen työkalu
 
 
 
puhekeräys, varaston ohjaus, puheohjaus

Talk’nLabel ratkaisumme avulla esimerkiksi kaapeleiden merkintä nopeutuu olennaisesti ja väliaikaisten merkintöjen tarve vähenee. 

Rakennustyömailla kaapeleiden ja sähkökalusteiden merkintään käytetty aika saattaa olla jopa 4 % sähköurakoiden kokonaistyömäärästä ja kojeistovalmistuksessa jopa 20%. Devocan ratkaisun avulla merkintään käytetty aika voidaan säästää jopa 40%. 

johdinmerkintä, kaapelimerkintä, kaapeleiden merkintä